6977062792 Αλ. Παπάγου 43, Ιεράπετρα nekt_papa@hotmail.com
hero image
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ | Ψυκτικός Ιεράπετρα Λασιθίου


Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης και το εξειδικευμένο προσωπικό της, μπορούν να αναλάβουν την μελέτη, την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τις γύρω περιοχές.
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να εξετάσουμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να πραγματοποιήσουμε την ιδανική μελέτη για τον χώρο σας.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας από τις πιο απλές έως τις πλέον πολύπλοκες και απαιτητικές μελέτες για τον κλιματισμό του χώρου σας με κλιματιστικές μονάδες όλων των τύπων και όλων των εταιρειών.
 
 
 
 
ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ
κλιματιστικές μονάδες:
 τοίχου
 δαπέδου
 ντουλάπες
 καναλάτα
 ψύκτες κ.λ.π.
 
 
 
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και εγκεκριμένα υλικά της αγοράς μπορούμε να σας εγγυηθούμε την βέλτιστη τοποθέτηση και την ορθή λειτουργία οποιασδήποτε μονάδας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε συνθήκες ιδανικής θερμοκρασίας στους χώρους σας συνδυάζοντας εργονομία, λειτουργικότητα, υψηλή αισθητική και άνεση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SERVICE & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Με την σωστή συντήρηση του κλιματιστικού σας εξοικονομείτε χρήματα από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, αυξάνεται η διάρκειας ζωής του κλιματιστικού σας και προστατεύεστε από τυχόν μύκητες, μικρόβια, ή ιούς που μπορεί να περάσουν στο χώρο σας αλλά και από ανεπιθύμητη δυσλειτουργία των μηχανημάτων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εφοδιασμένο με το πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχει την δυνατότητα να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλους τους τύπους κλιματιστικών μηχανημάτων ανεξαρτήτως εταιρείας, αλλά και να σας προσφέρει την καλύτερη συντήρηση.

Σας εγγυόμαστε ότι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο κλιματιστικό σας, θα είμαστε δίπλα σας άμεσα και με τις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τις γύρω περιοχές.