6977062792 Αλ. Παπάγου 43, Ιεράπετρα nekt_papa@hotmail.com
hero image
 
 
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Ψυκτικός Ιεράπετρα


Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης, δραστηριοποιείται στις ψυκτικές εγκαταστάσεις καθώς και στην επισκευή οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ενώ μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε λευκή συσκευή έχει παρουσιάσει βλάβη.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ

διαθέτοντας 10ετή εμπειρία στο χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας, έχοντας έρθει αντιμέτωποι με χιλιάδες βλάβες, μπορούν να σας προτείνουν τις ιδανικές και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.

Με επίκεντρο τις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε έγκαιρα, ουσιαστικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τις γύρω περιοχές άμεσα και υπεύθυνα.
 
Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας. 
 
 
 
 
 
 
 
Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν τόσα χρόνια και δεσμευόμαστε στην παροχή ενός συνολικού πακέτου υπηρεσιών που θα εξασφαλίσει την πλήρη και σωστή κάλυψη των αναγκών σας.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τις γύρω περιοχές.