6977062792 Αλ. Παπάγου 43, Ιεράπετρα nekt_papa@hotmail.com
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ | Ψυκτικός Ιεράπετρα Λασιθίου


Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης, δραστηριοποιείται επίσης και με επισκευές οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση στην Ιεράπετρα, στον Άγιο Νικόλαο και σε όλο το νομό Λασιθίου.

Οποιαδήποτε βλάβη ή φθορά κι αν παρουσιάσει η οικιακή ή επαγγελματική σας συσκευή, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας, είναι έτοιμο να την αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την επισκευή οικιακών & επαγγελματικών συσκευών
  Ψυγεία - Καταψύκτες
  Ηλεκτρικές Κουζίνες - Φούρνους
  Πλυντήρια Πιάτων
  Πλυντήρια Ρούχων
  Στεγνωτήρια κ.α.
 
 
Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας ώστε να εξετάσουμε την προβληματική συσκευή σας και να σας ενημερώσουμε για το πρόβλημα και τους τρόπους επισκευής της. Στην πορεία και πάντα με την έγκρισή σας προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης, εφόσον είναι εφικτό να επισκευαστεί.

Έχοντας έρθει αντιμέτωπο με χιλιάδες βλάβες, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι σε θέση να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις αλλά και να επιλύσει ακόμα και τις δυσκολότερες βλάβες των συσκευών σας.
 
 
 
 
 
 
 
Φροντίζουμε πάντα, να σας προσφέρουμε μια απόλυτα επαγγελματική εξυπηρέτηση, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και όλο το Νομό Λασιθίου.